Furnizare program de training

Programul de training are o structură concentrată pe componenta practică, astfel încât informațiile și cunoștințele acumulate pot fi puse în practică imediat în cadrul proiectelor POSDRU. Astfel, veți asigura eficiența, maximizarea rezultatelor și succesul proiectelor dumneavoastră.

Recrutare resurse umane

Asociația noastră a dezvoltat un sistem complex de recrutare, utilizând metode și instrumente moderne, corelate cu standarde socio-profesionale conform cerințelor în domeniul managementului și implementării proiectului.

image

Pregătirea profesională a experților

În baza evaluării efectuate inițial, programul de pregătire profesională este conceput în mod flexibil și adaptat pentru a corespunde cerințelor fiecărui expert. Astfel, conform postului ocupat, planul de pregătire va fi axat pe dezvoltarea competențelor specifice dar și pe dezvoltarea competențelor generale.

image

Program de asistență și consultanță

În funcție de situațiile survenite în procesul de implementare, programul de asistență și consultanță furnizează cele mai bune soluții precum și metodologia și instrumentele de implementare. Echipa noastră oferă asistență pas cu pas pentru aplicarea în practică a tuturor etapelor stabilite în planul de implementare. Astfel, proiectul va beneficia de o implementare structurată, eficientă și sigură.

Informare

Sesiuni de informare cu beneficiarii pentru identificarea soluțiilor optime de implementare a proiectelor.

În concordanță cu viziunea de a contribui la profesionalizarea sistemului de implementare și a specialiștilor în P.O.S.D.R.U., organizăm periodic sesiuni gratuite de informare pentru aplicanți și beneficiari de proiecte. Sesiunile de informare au scopul de a promova Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane precum și a de a informa aplicanții privind procesul și cadrul de implementare, legislația aferentă, studii de caz, modificări survenite în sistemul de management și implementare a proiectelor.

Vizitatori

  • Unique Visits Today37
  • Visits This Week226

Online

Avem 6 vizitatori și niciun membru online