Furnizare program de training

Programul de training are o structură concentrată pe componenta practică, astfel încât informațiile și cunoștințele acumulate pot fi puse în practică imediat în cadrul proiectelor POSDRU. Astfel, veți asigura eficiența, maximizarea rezultatelor și succesul proiectelor dumneavoastră.

Recrutare resurse umane

Asociația noastră a dezvoltat un sistem complex de recrutare, utilizând metode și instrumente moderne, corelate cu standarde socio-profesionale conform cerințelor în domeniul managementului și implementării proiectului.

image

Pregătirea profesională a experților

În baza evaluării efectuate inițial, programul de pregătire profesională este conceput în mod flexibil și adaptat pentru a corespunde cerințelor fiecărui expert. Astfel, conform postului ocupat, planul de pregătire va fi axat pe dezvoltarea competențelor specifice dar și pe dezvoltarea competențelor generale.

image

Program de asistență și consultanță

În funcție de situațiile survenite în procesul de implementare, programul de asistență și consultanță furnizează cele mai bune soluții precum și metodologia și instrumentele de implementare. Echipa noastră oferă asistență pas cu pas pentru aplicarea în practică a tuturor etapelor stabilite în planul de implementare. Astfel, proiectul va beneficia de o implementare structurată, eficientă și sigură.

Formare și dezvoltare profesională

Programele de formare profesională sunt concepute și structurate având ca prioritate componenta practică și posibilitatea imediată de aplicare a competențelor dobândite

Program acreditat de formare profesională în management de proiect

  • Programul de formare profesională în management de proiect este acreditat, recunoscut la nivel național și european.
  • Programul cuprinde următoarele componente: management de proiect, managementul resurselor umane, management financiar, managementul achizițiilor publice, managementul standardelor de performanță, managementul formării echipei și gestionării performanțelor.
  • În cadrul programului participanții își vor dezvolta abilitățile, cunoștințele, competențele astfel încât să rezolve toate situațiile dificile care pot surveni în procesul de implementare a proiectelor.


Programe de formare și dezvoltare profesională

  • În funcție de obiectivele profesionale stabilite, Asociația Europa Socială furnizează programe complexe de formare și dezvoltare profesională. Modulele programului sunt flexibile, structurate în funcție de nevoile individuale de pregătire. Programul este axat pe  dezvoltarea competențelor generale precum și a competențelor specifice. Programul de formare va cuprinde dezvoltarea următoarele abilități și competențe: tehnici de comunicare verbala și nonverbală, abilități de organizare și planificare, capacitatea de a coordona echipe, tehnici de negociere, capacitatea de luare a deciziilor,  abilități de leadership, management.


Programul de dezvoltare a competențelor specifice vizează îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților tehnice și practice în următoarele domenii: management strategic, management companie, marketing, tehnici de vânzare, managementul resurselor umane, tehnologia informațiilor și a comunicațiilor (inclusiv operare programe).

Vizitatori

  • Unique Visits Today37
  • Visits This Week226

Online

Avem 16 vizitatori și niciun membru online