Furnizare program de training

Programul de training are o structură concentrată pe componenta practică, astfel încât informațiile și cunoștințele acumulate pot fi puse în practică imediat în cadrul proiectelor POSDRU. Astfel, veți asigura eficiența, maximizarea rezultatelor și succesul proiectelor dumneavoastră.

Recrutare resurse umane

Asociația noastră a dezvoltat un sistem complex de recrutare, utilizând metode și instrumente moderne, corelate cu standarde socio-profesionale conform cerințelor în domeniul managementului și implementării proiectului.

image

Pregătirea profesională a experților

În baza evaluării efectuate inițial, programul de pregătire profesională este conceput în mod flexibil și adaptat pentru a corespunde cerințelor fiecărui expert. Astfel, conform postului ocupat, planul de pregătire va fi axat pe dezvoltarea competențelor specifice dar și pe dezvoltarea competențelor generale.

image

Program de asistență și consultanță

În funcție de situațiile survenite în procesul de implementare, programul de asistență și consultanță furnizează cele mai bune soluții precum și metodologia și instrumentele de implementare. Echipa noastră oferă asistență pas cu pas pentru aplicarea în practică a tuturor etapelor stabilite în planul de implementare. Astfel, proiectul va beneficia de o implementare structurată, eficientă și sigură.

Coaching

Asociația Europa Socială oferă servicii individualizate de coaching. Coaching-ul este un instrument de management care permite realizarea obiectivelor profesionale și personale precum și identificarea de soluții la problemele existente.

Programul de coaching este structurat pe cuprinsul a 6 luni și abordează în ansamblu toate problemele și dificultățile cu care se confruntă clientul. Utilizând tehnici și metode specifice, coaching-ul facilitează clarificarea viziunii personale, stabilirea obiectivelor profesionale și personale, elaborarea strategiilor și planurilor pentru atingerea obiectivelor, sprijin, asistență, suport în inițierea și implementarea procesului de dezvoltare profesională și personală.

Coaching-ul este soluția ideală pentru îmbunătățirea tuturor aspectelor din planul profesional și personal al clienților. Metodele și tehnicile utilizate asigură cele mai bune rezultate, într-un proces complex care permite o abordare profesionistă, structurată a obiectivelor personale și profesionale.

Vizitatori

  • Unique Visits Today37
  • Visits This Week226

Online

Avem 15 vizitatori și niciun membru online