Furnizare program de training

Programul de training are o structură concentrată pe componenta practică, astfel încât informațiile și cunoștințele acumulate pot fi puse în practică imediat în cadrul proiectelor POSDRU. Astfel, veți asigura eficiența, maximizarea rezultatelor și succesul proiectelor dumneavoastră.

Recrutare resurse umane

Asociația noastră a dezvoltat un sistem complex de recrutare, utilizând metode și instrumente moderne, corelate cu standarde socio-profesionale conform cerințelor în domeniul managementului și implementării proiectului.

image

Pregătirea profesională a experților

În baza evaluării efectuate inițial, programul de pregătire profesională este conceput în mod flexibil și adaptat pentru a corespunde cerințelor fiecărui expert. Astfel, conform postului ocupat, planul de pregătire va fi axat pe dezvoltarea competențelor specifice dar și pe dezvoltarea competențelor generale.

image

Program de asistență și consultanță

În funcție de situațiile survenite în procesul de implementare, programul de asistență și consultanță furnizează cele mai bune soluții precum și metodologia și instrumentele de implementare. Echipa noastră oferă asistență pas cu pas pentru aplicarea în practică a tuturor etapelor stabilite în planul de implementare. Astfel, proiectul va beneficia de o implementare structurată, eficientă și sigură.

Axa 6

Astfel, în domeniul major de interventie 6.1., în proiectul strategic “Impreună, pentru o viață mai bună”, contract POSDRU/14/6.1/S/3 proiect cu obiectivul de a dezvolta structurile și intreprinderile economiei sociale în cele 8 regiuni de dezvoltare, unul dintre membrii asociatiei a conceput, elaborat și activat ca manager de proiect. Obiectivul general al proiectului este generarea oportunităților de ocupare prin dezvoltarea structurilor economiei sociale și implementarea de măsuri integrate care vizează dezvoltarea competențelor, capacităților și aptitudinilor în vederea facilitării accesului grupurilor vulnerabile pe piața muncii.

Vizitatori

  • Unique Visits Today37
  • Visits This Week226

Online

Avem 4 vizitatori și niciun membru online