Furnizare program de training

Programul de training are o structură concentrată pe componenta practică, astfel încât informațiile și cunoștințele acumulate pot fi puse în practică imediat în cadrul proiectelor POSDRU. Astfel, veți asigura eficiența, maximizarea rezultatelor și succesul proiectelor dumneavoastră.

Recrutare resurse umane

Asociația noastră a dezvoltat un sistem complex de recrutare, utilizând metode și instrumente moderne, corelate cu standarde socio-profesionale conform cerințelor în domeniul managementului și implementării proiectului.

image

Pregătirea profesională a experților

În baza evaluării efectuate inițial, programul de pregătire profesională este conceput în mod flexibil și adaptat pentru a corespunde cerințelor fiecărui expert. Astfel, conform postului ocupat, planul de pregătire va fi axat pe dezvoltarea competențelor specifice dar și pe dezvoltarea competențelor generale.

image

Program de asistență și consultanță

În funcție de situațiile survenite în procesul de implementare, programul de asistență și consultanță furnizează cele mai bune soluții precum și metodologia și instrumentele de implementare. Echipa noastră oferă asistență pas cu pas pentru aplicarea în practică a tuturor etapelor stabilite în planul de implementare. Astfel, proiectul va beneficia de o implementare structurată, eficientă și sigură.

Articole

WORKSHOP GRATUIT "Proiecte P.O.S.D.R.U. - fără probleme" - Bucuresti, 21 februarie 2012

 

  • Avand in vedere prefinantarea de doar 5% din valoarea proiectului, cei mai multi beneficiari nu mai reusesc sa implementeze proiecte POSDRU.
  • Din cauza datoriilor (aferente in special taxelor si contributiilor) un numar insemnat de organizatii au intrat in faliment.
  • Depasirea termenelor de plata a condus la blocarea conturilor pentru o parte dintre organizatiile beneficiare POSDRU.
  • Mai mult de jumatate dintre proiectele POSDRU inregistreaza o executie bugetara de sub 70%.
  • Peste 50% dintre proiecte inregistreaza cheltuieli neeligibile in cadrul cererilor de rambursare.


Asociatia EUROPA SOCIALA a dezvoltat o metodologie de implementare a proiectelor POSDRU care inlatura problemele semnalate. Metodologia este implementata cu succes de o serie de companii si organizatii beneficiare proiecte POSDRU.

In cadrul workshop-ului cu tema “Implementarea proiectelor POSDRU in 2012”, beneficiarii vor primi instrumente practice si metode concrete care pot fi utilizate imediat in implementarea proiectelor. Participantii vor descoperii solutii clare de implementare care le vor asigura cele mai bune rezultate.

Workshop-ul gratuit cu tema “Implementarea proiectelor POSDRU in 2012” va avea loc in Bucuresti, Hotel Ibis Parlament, in data de 17 februarie 2012, incepand cu ora 10.

Vizitatori

  • Unique Visits Today49
  • Visits This Week279

Online

Avem 37 vizitatori și niciun membru online